Αποτελέσματα εξετάσεων εξωτερικών ασθενών του Βενιζελείου Νοσοκομείου

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας είναι:
α. Να έχετε καταγραφεί σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Κρήτη, ώστε να έχουν καταχωρηθεί το ΑΜΚΑ και το κινητό σας τηλέφωνο
β. Να έχετε δίπλα σας το κινητό τηλέφωνο, του οποίο το νούμερο έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.
Με την σωστή πιστοποίηση, θα σας αποσταλλεί στο κινητό σας sms με κωδικό πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας.
Βενιζέλειο

Αποτελεσματα εργαστηριακων εξετασεων εξωτερικων ασθενων

Βήματα προβολής εξετάσεων:

Λάβετε υπόψη

Εισαγωγή στοιχείων

Εισαγωγή κωδικού sms

Βήμα 1: Λάβετε υπόψη

Τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, είναι επικυρωμένα, όπως καταχωρήθηκαν στο Πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εμφανίζονται μόνο τα αποτελέσματα εξωτερικών ασθενών. Επίσης για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ εμφανίζονται τα αποτελέσματα που έγιναν σε εξωτερικούς ασθενείς από το Κυτταρολογικό, Παθολογοανατομικό, Κέντρο Αίματος και Πυρηνικής ιατρικής (τα in vivo, αντίθετα εμφανίζονται τα in vitro)


Αν γνωρίζετε τον αριθμό περιστατικού, κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε αν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις σας, ώστε στη συνέχεια (αν έχουν όλες εκτελεστεί) να προχωρήσετε στην πιστοποίηση της τρέχουσας σελίδας.

Βήμα 2: Εισαγωγή ΑΜΚΑ και κινητού τηλεφώνου

captchca
   
   
 
Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας είναι: 3.239.59.31

Βήμα 3: Αποστολή Κώδικου στο κινητό σας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...
(αρχικά γράμματα για λόγους ασφαλείας)

Πατώντας το παρακάτω πλήκτρο, θα σας αποσταλεί ένας κωδικός, μέσω SMS, στο κινητό σας (αναμενόμενος χρόνος αποστολής από μερικά δευτερόλεπτα ως 4 λεπτά), για να τον εισάγετε σε πλαίσιο κειμένου που θα εμφανισθεί, ώστε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παρακλινικές εργαστηριακές εξετάσεις σας.

Έχετε δέκα (10) λεπτά χρονικό περιθώριο να εισάγετε σωστό κωδικό προκειμένου να προχωρήσουμε...

Copyright 2019, Υποδιεύθυνση Πληροφορικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Προγραμματιστής: Μοσχοβάκης Γιώργος